Khamis, 10 Januari 2013

Senarai Penempatan Praktikum KDC-KPLI-JQAF Jan 2012-KEMASKINIKI 10.01.13

Kepada semua pelatih kursus KDC-KPLI-MOD LPBS-JQAF Ambilan Jan 2012,
Senarai Penempatan Praktikum anda telah dirombak semula atas beberapa sebab. Sila muatturun pautan berikut sebagai rujukan. Terima kasih.

Senarai Penempatan Praktikum KDC-KPLI-JQAF Jan 2012-Kemaskini pada 10.1.2013

Dari, Yau YS

Senarai Penempatan Latihan Mengajar Kursus PITO BM&BI Ambilan Nov 2012

Kepada semua peserta Kursus PITO BM&BI Ambilan Nov 2012,
Sila muat turun dokumen berikut untuk mengetahui siapa pensyarah penyelia anda. Bagi peserta kursus yang berkhidmat di sekolah di negeri-negeri yang jauh dari Melaka seperti Pulau Pinang, Pahang dan Selangor, anda akan diselia oleh pensyarah dari IPGK lain yang berdekatan dengan sekolah anda. Sila hubungi Unit Amalan Profesional (Unit Praktikum) IPGK berkenaan untuk mengetahui siapa pensyarah penyelia anda. Mohon semua peserta kursus hantar jadual waktu dan peta lokasi sekolah anda kepada pensyarah penyelia anda secepat mungkin bagi memudahkan beliau pergi ke sekolah anda untuk membuat penyeliaan.

Senarai Penempatan Latihan Menngajar Kursus PITO Ambilan Nov 2012

Sekian. Harap Maklum. 
Selamat menjalankan latihan mengajar.


Dari, Yau YS

Portfolio Praktikum- kini dijual di Koperasi IPGK.PM

Untuk makluman semua guru pelatih IPGK.PM yang bakal menjalani latihan mengajar (Praktikum) di sekolah, sila kunjungi koperasi IPGK.PM untuk membeli fail yang direka khas untuk digunakan sebagai portfolio praktikum. UAP mencadangkan semua pelatih membeli dua buah fail, satu fail tebal 2" untuk dimuatkan dokumen berkenaan pelaksanaan program praktikum dan satu fail tebal 3" untuk dimuatkan bahan-bahan sokongan seperti lembaran kerja, gambar foto ABM, modul pembelajaran yang dicipta, gambar aktiviti sekolah yang dijalankan, kajian kes (tidak diwajibkan tetapi digalakkan) dan sebagainya. Harga bagi fail tebal 2" = RM13, dan harga bagi fail tebal 3"=RM14.

                       


Sekian.

Dari, Yau YS